Șoferul care a provocat accidentul fatal, la sfârșitul lunii iulie, soldat cu decesul tinerei Doinița Prodan, și-a spus ultimul cuvânt
Social 13 noiembrie 2023, 20:31 | 20813

Șoferul care a provocat accidentul fatal pe bulevardul Decebal, soldat cu decesul tinerei Doinița Prodan, și-a spus ultimul cuvânt. Dragomir Popovici și-a recunoscut vina, dar nu crede că va putea plăti prejudiciul moral. Este vorba de zece milioane de lei în favoarea succesorului Doiniței Prodan și două milioane de lei pentru Gabriela Lupu, o altă victimă a accidentului. Tatăl Doiniței Prodan și Garbriela Lupu au cerut o pedeapsă maximă pentru Dragomir Popovici. Pentru prima oară, acesta a cerut iertare.

DRAGOMIR POPOVICI, inculpat: "Eu regret foarte mult cele întâmplate și vreau să-mi cer iertare de la familie care suferă. A fost un moment de neglijență care a schimbat total soarta unor oameni. În ceea ce ține de prejudiciile materiale le recunoaștem în totalitate, dar de cele morale nu știu dacă vreo dată, fiind în același timp condamnat, nu știu dacă o să pot face acestor sume."

Anterior, Dragomir Popovici a fost vizat într-o serie de dosare penale, după ce a fost prins la volan în stare de ebrietate. În noiembrie 2021, instanța l-a condamnat la muncă neremunerată în folosul comunității în unul dintre dosarele penale și i-a anulat permisul de conducere. Tânărul este proprietarul unei companii intrate recent în insolvabilitate, din cauza datoriilor. Tatăl acestuia gestionează o companie cu activități în agricultură, specializată în exportul fructelor.

Opinia ta contează. Comentează!