Meteo, 11 Iulie
Meteo 11 iulie 2023, 20:05 | 368

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 33 de grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la plus 14 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta vreme inchisa, cerul va fi noros in toate localitatile. Plus 32 de grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 17. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 28 plus 30 de grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 32 și plus 33 de grade, vor fi 17-19 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 35 de grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi senin. Cu un grad mai cald va fi la Craiova. Insorit va fi la Constanta si Brasov, cu plus 29 de grade. In mare parte insorit la Cluj si Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 29 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 37 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra, averse vor fi la Amsterdam, cu plus 21 de grade. Se prevede cer variabil la Amsterdam. 36 de grade cu soare vor fi la Roma. Averse sunt prognozate in orasele Viena si Berlin. La Varșovia se vor inregistra plus 28 de grade. La Atena vor fi plus 35. Partial innorat va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie