Jurnalul orei 17, 30 Iulie
Jurnalul orei 17:00 30 iulie 2021, 18:34 | 1890

Prezentat de Eugenia Apostu

Vizați într-un serial de investigații jurnalistice, realizate de redacția postului nostru de televiziune, fostul polițist Alexei Vizdan și fostul său coleg Ion Țărnă, care activează la Inspectoratul de Poliție Dubăsari și au statut de învinuiți în câteva cauze penale, au pătruns în sediul Jurnal TV. Vizdan și Țărnă au sărit turnichetul de la intrarea în sediul redacției și au intrat în încăperea unde lucrează echipa de la știri și jurnaliștii de investigație. Potrivit juriștilor, acțiunile polițiștilor cad sub incidența Codului penal.

Natalia Gavrilița este candidatul desemnat la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Președintele Maia Sandu a semnat decretul în acest sens, după consultările avute cu fracțiunile parlamentare. Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu fost la întrevederea cu șeful statului.

Deputatul partidului ȘOR, Denis Ulanov, va ajunge în fața magistraților. Acesta este acuzat în dosarul fraudei bancare și învinuit de escrocherie și spălare de bani - ambele în proporții deosebit de mari. Averea acestuia a fost pusă sub sechestru. Ulanov se declară nevinovat și spune că și-a câștigat averea în mod cinstit pe parcursul câtorva decenii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie