Jurnalul Sportiv, 27 Mai
Sport 27 mai 2022, 22:42 | 1121

Madrilenii au primit o lovitură dură în momentul în care Kylian Mbappe a anunțat că o să continue la PSG pentru următorii 3 ani, iar acum încearcă să se reorienteze. Ibericii au făcut din mijlocașul celor de la AS Monaco, Aurelien Tchouameni. Monegascii i-au stabilit acum prețul fotbalistului lor, anunță reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano. Conform sursei citate, se pare că gruparea din Hexagon vrea minim 80 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe Aurelien Tchouameni să plece.

FC Zimbru a câștigat barajul pentru menținere/promovare în Super Ligă, cu Spartanii Selemet, scor 1-0. Olavio Fernandes De Pihno Gomes, un jucător din Guineea-Bissau, a marcat unicul gol al partidei în minutul 17, după ce a driblat un adversar și a înscris din apropiere, cu un șut plasat. Astfel, Zimbru a reușit să rămână în Super Ligă și va juca pentru a 32-a oară în elita fotbalului moldovenesc, iar Spartanii vor continua evoluția în Liga 1 (fosta Divizia A). Super Liga va alinia la start 8 competitoare: Sheriff, Petrocub, Milsami, Sfintul Gheorghe, CSF Balti, Dinamo-Auto, Zimbru si Dacia-Buiucani.

Real Madrid și Liverpool urmează să se întâlnească în finala Champions League, sâmbătă, de la ora 22:00. Fără a se ști exact încasările pe care le au cluburile din bilete și drepturi TV, Mirror anunță că atât Liverpool, cât și Real Madrid, au strâns minim 100 de milioane de euro după actuala ediție a Champions League. Liverpool speră să-și treacă în palmares trofeul cu numărul 7 în această competiție, în timp ce Real Madrid deține recordul de trofee, 13.

Simona Halep a suferit o înfrângere dureroasă în fața chinezoaicei Qinwen Zheng în turul doi la Roland Garros. Sportiva română a avut un start foarte bun de partidă. Situația s-a schimbat însă dramatic în setul secund. Chiar dacă a început în forță, campioanei de la Roland Garros și Wimbledon i-a fost dificil să se mențină în avantaj și după trei break-uri consecutive obținute de chinezoaica de 19 ani, Halep a pierdut setul cu 2-6. Setul decisiv a fost cu adevărat dureros pentru Halep. Românca a câștigat un singur game și a pierdut de două ori pe propriul serviciu. Halep nu a mai avut puterea de a reveni în joc și a capitulat cu 6-2, 2-6, 1-6.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie