Cea mai mare rețea de socializare a românilor de pretutindeni este pregătită de lansare
IT şi Ştiinţă 30 noiembrie 2021, 20:23 | 2654

Cea mai mare rețea de socializare a românilor de pretutindeni va fi lansată mâine, 1 decembrie, de Ziua națională a României. Inițiatorii acestui proiect vor să construiască prima ”țară online” pentru diasporă, așa cum circa nouă milioane de oameni cu cetățenia română locuiesc în afara granițelor.

IOHANA BORSAN, co-fondator platformă rua.ro: "Acest RUA este un proiect la care lucrăm de aproximativ doi ani de zile împreună cu familia mea și ne propunem să unim românii de pretutindeni în cadrul unei țări online. Ați auzit bine, o țară online, în cadrul căreia am dezvoltat mai multe ramuri. Prima este aplicația RUA Connect care își propune să devină cea mai mare aplicație de socializare a românilor."

Platforma va oferi posibilitatea românilor să fie mai aproape unii de alții. Aplicația dispune de mai multe funcționalități, printre care permite cetățenilor să vadă unde sunt amplasate comunitățile de români din diferite zone geografice. Organizarea unui călătorii pentru a descoperi Țara sau comandarea unor produse autentice românești vor fi mai accesibile.

IOHANA BORSAN, co-fondator platformă rua.ro: "Un alt produs pe care l-am lansat de curând este RUA Store, un magazin online cu strict produse românești de la producători români. Avem și o platformă, care este practic o agenție de turism online prin care promovăm turismul român autentic. Adică să vină străinii la noi și să meargă la țărani acasă, să mulgă vaca, să fie o experiență autentică românească."

Marele eveniment de lansare a platformei rua.ro este preconizat pentru ziua de 1 decembrie, Ziua națională a României.

Opinia ta contează. Comentează!