Jurnalul orei 15, 29 August
Jurnalul orei 15:00 29 august 2023, 18:54 | 345

Prezentat de Călin Jucovschi

Accident grav în România. Un autocar în care se aflau 40 de cetățeni ucraineni a intrat aseară într-un limitator de înălțime la Năvodari, județul Constanța. 15 persoane au fost rănite. A fost activat Planul roșu de intervenție.

O polițistă băută la volan a ucis o femeie de 30 de ani și a rănit două fete - de șase și 17 ani. Tragicul accident a avut loc noaptea trecută în orașul Sângera. Angajata Inspectoratului Național de Securitate Publică a pierdut controlul mașinii și a lovit cele trei persoane, pe trotuar. Fetele rănite se află în stare gravă la spital.

Locuitorii municipiului Chișinău ar urma să plătească mai mult pentru serviciile de apă și canalizare. Apă-Canal Chișinău a depus la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică o solicitare privind majorarea tarifelor. Se întâmplă la doar opt luni după ce întreprinderea municipală a obținut de la ANRE creșterea tarifului mediu. Acesta ar urma să se majoreze acum cu aproape doi lei per metru cub. În timp ce primarul Ion Ceban spune că Apă-Canal ar fi înregistrat pierderi considerabile din cauza tarifelor mici, locuitorii capitalei se plâng că nu se descurcă nici cu cele actuale.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie