Jurnalul orei 17, 16 Iunie
Jurnalul orei 17:00 16 iunie 2021, 18:58 | 1474

Prezentat de Adrian Prodan

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a obligat astăzi titularii de licențe, care activează pe piața produselor petroliere, să anuleze scumpirea carburanților operată noaptea trecută. ANRE a stabilit că operatorii au majorat prețurile „contrar legii”. Autoritatea regulatorie a emis o astfel de hotărâre după ce, aseară, încă o companie petrolieră a majorat prețul benzinei și motorinei. Asta chiar dacă ANRE a stabilit luni că până la intrarea în vigoare a noii metodologii de calculare a prețurilor companiilor petroliere le este interzis să recurgă la noi scumpiri.

Minora de 13 ani, găsită inconştientă luni lângă o clădire părăsită din parcul Valea Trandafirilor din capitală, a murit la spital. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, unde fata a ajuns în comă. Victima a fost descoperită luni, la prânz, de un trecător care a sunat la 112. Anchetatorii presupun că fata ar fi căzut de la înălțime.

Persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19, cu prima doză, la maratonul de imunizare de la Palatul Republicii se pot prezenta la rapel pe 20 iunie, de la ra 07:00 până la ora 22.00. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, care informează că, pentru aceasta, vor fi amenajate 25 de puncte de vaccinare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie