Meteo, 5 Februarie
Meteo 5 februarie 2024, 21:23 | 240

Prezentat de Felicia Jenunchi

În aceasta saptamana temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, astfel ca sunt asteptate maxime de pana la 18 grade. Maine, 6 februarie, temperaturile vor oscila intre plus 12 si plus 17 grade, pe timp de noapte termometrele vor indica minime de pana la zero grade in nordul tarii. Va ploua slab in localitatile nordice, in cele centrale si de sud se preveder cer noros, fara precipitatii. In capitala se vor inregistra plus 15 grade, plus 3 grade vor fi noaptea.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 18 grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi in mare parte innorat. 16 grade vor fi in termometre la Cluj si la Constanta. Innorat va fi la Brasov, cu maxime de pana la plus 12 grade.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 14 la Madrid. Se prevede cer noros la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 13, plus 12 si plus 11 grade. Innorat va fi la Roma. Plus 13 grade se vor inregistra la Viena, plus 11 la Berlin. Meteorologii anunta ploi slabe la Kiev. Partial insorit va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie