Patrula Jurnal TV, 15 Octombrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un individ din Criuleni a sărit cu toporul asupra soției sale și a soacrei, care are 80 de ani. Femeia a primit o mulțime de lovituri și nu a avut scăpare. Atacatorul a fost încătușat.

Captură de țigări în proporții deosebit de mari. Produsele, fără acte de proveniență, au fost depistate de ofițerii Departamentului Antifraudă al Serviciului Vamal și procurorii PCCOCS, după ce au oprit o mașină, la intrarea în comuna Grătiești. Până a efectua percheziția și a găsi marfa de contrabandă, oamenii legii au avut de înfruntat comportamentul violent al șoferului de 63 de ani, care le-a pus viața în pericol.

Răspunsul Israelului la atacurile lansate de gruparea militantă islamistă Hamas "va schimba Orientul Mijlociu", a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu. Capitalele occidentale au condamnat atacul Hamas, pe care Statele Unite și Uniunea Europeană îl consideră un grup terorist. Ministrul israelian al Apărării a declarat că armata instituie un asediu complet asupra Fâșiei Gaza. "Fără electricitate, fără mâncare, fără apă, fără gaz - totul este închis”, a declarat oficialul israelian.

Opinia ta contează. Comentează!