Că străzile din Chișinău arată ca după război, nu mai e o noutate - se întâmplă chiar în inima Chișinăului
Social 15 decembrie 2020, 17:35 | 7069

Faptul că unele străzi din Chișinău sunt stricate ca după război este binecunoscut. Unele drumuri sunt în chiar centrul orașului. Astăzi vă arătăm stradela Andrei Doga, unde gropile pline cu apă nu dispar niciodată, nici vara. Locuitorii din preajmă spun că s-au săturat să tot roage autoritățile să intervină, dar acestea nu se grăbesc.

EUGENIA APOSTU, reporter Jurnal TV: "Așa arată o stradă dintr-un ”smart city”, în opinia autorităților municipale. Ca după război! Oamenii care locuiesc în preajmă spun că fiecare ieșire din casă este un adevărat chin, iar să traversezi stradela Andrei Doga din inima Chișinăului este chiar periculos."

EUGENIA APOSTU, reporter Jurnal TV: "Și nervii șoferilor sunt testați la maxim de fiecare dată când trec pe aici. Cei mai mulți însă încearcă să evite zona cât de mult posibil."

L-am contactat de nenumărate ori pe viceprimarul Victor Chironda, dar acesta nu ne-a răspuns la apel. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vasile Chirilescu, ne-a sugerat să-l căutăm pe pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic. Acesta ne-a blocat apelurile în repetate rânduri.

Opinia ta contează. Comentează!