Patrula Jurnal TV, 3 Decembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Șase persoane, printre care și angajați ai Agenției Servicii Publice Bălți, au fost reținute într-un dosar de corupție la eliberarea permiselor de conducere. Cei reținuți sunt un inspector, trei instructori și doi intermediari.

Un bărbat a fost găsit fără suflare noaptea, pe traseu, spre satul Cruglic, iar alte două persoane au fost găsite decedate într-o mașină, lângă satul Coșcalia. S-a întâmplat din cauza zăpezii, care a căzut în cantități mari, în urmă cu o săptămână.Alte peste 700 de persoane au avut nevoie de ajutor, fiind implicate în accidente ori alte situații excepționale.

Fostul președinte al Federației de Baschet, Octavian Vucol, a fost condamnat la opt ani de închisoare, pentru escrocherie. În 2014, Vucol a creat o schemă de dobândire ilicită a bunurilor unei companii deținute de un cetățean al Slovaciei, cauzându-i un prejudiciu de 210 mii de euro. Sentința poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!