Jurnalul orei 17, 29 Noiembrie
Jurnalul orei 17:00 29 noiembrie 2021, 19:00 | 1099

Prezentat de Vasile Luchianu

Vin primele ninsori peste Moldova. Primii fulgi vor cădea la sfârșitul acestei săptămâni. La noi, stratul de zăpadă va fi, totuși, destul de subțire spun meteorologii și, cel mai probabil, se va topi relativ repede. Asta pentru că ziua vom avea până la șapte grade cu plus. Peste Prut, în România, va ninge mai puternic. Acolo autoritățile au instituit cod galben de viscol în nouă județe.

A urcat la volan deși abia se ținea pe picioare. Este vorba de un bărbat de 43 de ani care a fost prins beat la volan de polițiști. Acesta conducea pe străzile capitalei. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat o concentrație de 1,44 mg/l alcool în aerul expirat. Potrivit martorilor, șoferul era la un pas să lovească un pieton.

Poliţia georgiană i-a arestat luni pe zeci de susţinători ai fostului preşedinte Mihail Saakaşvili. Protestele se desfășoară în faţa unui tribunal unde Saakașvili a compărut pentru acuzaţii de abuz de putere, pe care le-ar fi comis pe vremea când era şef al statului, relatează France Presse.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie