Image-Description
„eBloc.md”– unica companie care oferă servicii profesionale de gestionare și administrarea blocurilor de tip Premium
Advertorial 12 octombrie 2021, 18:21 | 1464

Blocurile de locatari sau ansamblurile rezidențiale au nevoie de oameni specializați care să se ocupe de nevoile lor în ceea ce privește administrarea la nivel înalt, angajarea unei companii de deservire constituie un avantaj deoarece oferă eficiență și confort pentru toți locatari. Experianța acumulată acum 5 ani în domeniu administrării blocurilor din orașul Chișinău, conferă deja o indentitate bine conturată la nivel general al pieței, dar mai ales în cadrul procesului de relațioanare directă și individuală cu clienții noștri. eBloc are în gestiune peste 100 de blocuri si isi onoreaza obligatiunile cu succes.

Mentenanța tehnică este esențială pentru clădiri în care instalațiile trebuie să funcționeze permanent în parametrii optimi, ce respectiv va asigura siguranța imobilului, având în echipă electricieni și instalatori calificați. Suntem eficienți atunci când vorbim despre curățenie și deservire tehnică. Venim cu recomandări în ceea ce privește lucrările de renovare, astfel încât costurile să fie reduse, iar calitatea să fie ridicată. Pentru noi contează confortul dvs și de aceea oferim pachete individale de deservire și administrare pentru fiecare categorie de imobil.

Premium – înseamnă calitate superioară pe care o asumăm, nu doar diferență de preț. Pachetul Premium se adresează pentru segmentul de blocuri sau complexe rezidențiale de tip premium (lux). EBloc denotă această calitate și asumă toate responsabilitățile și criteriile promise.

Serviciile noastre beneficiază de un tarif fix în funcție de cerințe (fară alte costuri suplimentare sau ascunse) cât și de o transparență maximă în ceea ce privește efectuarea plaților către furnizori.

Beneficii:

-Digitalizarea serviciilor comunle;

-Unica aplicație mobilă pentru servicii comunale în Rep. Moldova;

-Calitate superioară;

-Transparență financiară;

-Administrator de bloc individual cu prezență fizică;

-Transmiterea sesizărilor si reclamatiilor in regim online;

-Întreținerea sistemelor inginerești;

-Termen de acționare în cazul avariilor în regim PRIORITAR;

-Înregistrarea GRATUITĂ în cadrul membrilor ,,Uniunii ACC din R. Moldova’’;

-Vizualizarea tuturor cheltuielilor repartizate pentru fiecare proprietate;

-Expediarea concomitentă a facturilor pe email și cutii poștale;

-Accesul la TOATE INFORMATIILE ONLINE! În orice moment fie de acasă, de la birou sau de pe smartphone aveți acces la factura defalcată pe cheltuieli și costuri aferente a apartamentului precum și pe tot imobilul pentru a ști exact unde si cum sunt folosiți banii dumneavoastră.

Totul trebuie să fie transparent și digitalizat – Pe aspectul acesta și mizăm. Transparența în comunicare, în fluxul actelor, în rezolvarea problemelor, situația financiară și satisfacerea nevoilor. Pentru a pune acest lucru în evidență dezvoltăm platforma națională a serviciilor comunale ‘‘eBloc.md’’.

Suntem prompti și indentificăm rapid problemele ce pot apărea la nivelul asociației astfel încât acesta să nu treacă neobservate. Stabilim o legătură sigură și transparentă cu locatarii, deoarece știm cât este de importantă încrederea reciprocă.

Prin semnarea contractului cu noi aveți garanția că administrarea blocului dumneavoastra se desfașoară în conformitate cu ultimele prevederi legale.

Str. Ion Incueț 105/2

Tel: 076703686

Email: [email protected].

www.ebloc.md

Opinia ta contează. Comentează!