Pandemia a impus unele restricții, așa că Jurnal TV a lansat tradiționala campanie „Jurnal TVerde” exclusiv online
Monden 27 aprilie 2021, 20:01 | 1274

Înverzim țara, orașul sau localitatea în care locuim! Asta facem de mai bine de zece ani, iar anul acesta nu este o excepție. Pandemia a impus unele restricții, așa că Jurnal TV a lansat tradiționala campanie „Jurnal TVerde” exclusiv online. Până pe 1 mai, vă îndemnăm să plantați un copac și să publicați confirmarea foto pe pagina de facebook a Jurnal TV. Cel mai apreciat autor va fi răsplătit cu un premiu.

CRISTINA POHILENCO, director adjunct Jurnal TV: "Anul acesta Jurnal TVerde s-a mutat în grădinile și curțile telespectatorilor noștri. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, nu am putut organiza un eveniment precum o făceam în ani precedenți, dar ne-am bucurat foarte mult să primim zeci de mesaje și fotografii de la telespectatorii noștri. Ei au fost receptivi ca de fiecare dată la îndemnul Jurnal TVerde de a înverzi viitorul și de a înverzi planeta."

Doar câteva zile au mai rămas până când se va încheia campania „Jurnal TVerde”. Condițiile participării sunt foarte simple: tot ce aveți de făcut este să plantați un copac, să faceți o fotografie și să o atașați pe pagina de facebook a Jurnal TV. Cel mai apreciat participant la concurs va fi premiat.

CRISTINA VICOL, șef departament web: "Extragerea va avea loc pe 1 mai, adică la sfârșitul acestei săptămâni, în ajun de Paști. Avem premii minunate pentru cei care sunt pasionați de grădinărit, pentru că vor primi seturi de grădinărit, mașini de tuns gazonul și foarte multe alte obiecte utile în gospodărie. Ne bucurăm că minunata noastră comuntate s-a mobilizat și a participat într-un număr mare."

„Jurnal TVerde” este tradiționala campanie de primăvară a postului nostru de televiziune. De ani de zile, primăvara, întreaga echipă Jurnal TV, alături de telespectatorii fideli, fac curățenie în parcurile capitalei, instalează căsuțe pentru păsări și montează bănci.

Opinia ta contează. Comentează!