Taylor Swift a lansat un nou album
Externe 19 aprilie 2024, 20:08 | 206

Taylor Swift a lansat vineri un nou album, al unsprezecelea opus al cântăreței americane de country, devenită un megastar global. Albumul conține în special colaborări cu trupa britanică Florence, The Machine și cu rapperul american Post Malone, scrie France 24.

Cântăreaţa a anunţat lansarea acestui album încă din luna februarie, în timp ce participa la gala de decernare a premiilor Grammy, cele mai prestigioase recompense atribuite de industria muzicală americană. Taylor Swift a câştigat pentru a patra oară premiul pentru cel mai bun material discografic al anului, stabilind un nou record.

Milioanele sale de fani, denumiţi „Swifties”, aşteptau de atunci cu mare nerăbdare lansarea discului şi au încercat să descifreze în fiecare mesaj online al artistei diverse indicii despre lucrurile, la care ar trebui să se aştepte din partea noului album.

Acesta a fost dezvăluit vineri, 19 aprilie, la miezul nopții, ora New York-ului. Și dacă fanii megastarului american se așteptau la un album, ar fi fost tratați cu două. La doar două ore după lansarea celui de-al unsprezecelea ei opus intitulat „Departamentul Poeților Torturați”, Taylor Swift a dezvăluit că este de fapt un... album dublu.

„Totul este corect în dragoste și poezie... Noul album „The tortured poets department” este disponibil acum”, a scris ea, prima dată, pe Instagram.

Cu 283 de milioane de admiratori pe Instagram, Taylor Swift este atât de influentă în rândul tinerilor americani. încât politicienii au început să îşi imagineze impactul pe care ea ar putea să îl aibă asupra alegerilor prezidenţiale din noiembrie, în pofida faptului că artista vorbeşte foarte rar despre acest subiect.

La 34 de ani, Taylor Swift a devenit prima artistă care a devenit miliardar la începutul anului 2024, doar datorită veniturilor din muzica ei, scrie France 24.

Opinia ta contează. Comentează!