Patrula Jurnal TV, 21 Mai

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un fost medic a este suspectat că a pus la cale asasinarea unui alt medic. Executarea urma să fie răsplătită cu zece mii de euro. Poliția l-a reținut pe suspect, dar și pe un fost participant la războiul din Afganistan, care i-a dat o armă de foc.

Ședința preliminară în care fostul vicepreședinte al Băncii Naționale, Emma Tăbârță, este bănuită de complicitate la escrocherie și spălare de bani în dosarul numit generic „Frauda Bancară” a fost amânată. Tăbârță a lipsit din sala de judecată. Avocatul acesteia spune că fosta șefă de la BNM se află la un tratament, în România.

Incident într-un bloc de locuințe pe bulevardul Moscova din Chișinău. Patru persoane au rămas blocate în lift cel puțin 20 de minute, până au intervenit salvatorii, care au tăiat ușile. În timp ce responsabilii de la IGSU spun că liftul a căzut de la etajul patru la trei și din această cauză a rămas blocat, reprezentanții Întreprinderii Municipale „LiftService” spun că a avut loc o blocare ordinară. Locatarii susțin că ascensorul s-a defectat de mai multe ori.

Opinia ta contează. Comentează!