Patrula Jurnal TV, 4 Iunie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Doi indivizi au fost reținuți și plasați în arest pentru că l-au ținut pe un bărbat într-un beci, trei zile, cerându-i 200 de mii de dolari, ca să-l lase în viață. Victima a fost supusă unor chinuri groaznice, anunță poliția.

Percheziții la Primăria Cahul. Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii Anticorupție au descins la sediul autorității locale în cadrul unei cauze penale privind abuzul în serviciu. Potrivit oamenilor legii, factori de decizie de la primărie au cauzat prejudicii considerabile bugetului public, după ce au favorizat mai mulți antreprenori cu încheierea unor contracte de achiziții. Un funcționar a fost escortat la sediul CNA pentru a-i fi prezentată ordonanța de bănuit.

Doi militari moldoveni aflați în misiunea KFOR au avut de suferit în timpul ciocnirilor din nordul Kosovo. S-a întâmplat în urma protestelor organizate de etnicii sârbi în localitatea Zvecan, care au degenerat rapid în violențe. Cel mai mult au avut de suferit pacificatorii din contingentele italian şi ungar ale KFOR. Potrivit forţei multinaţionale de menținere a păcii, conduse de NATO, militarii au fost ţinta unor atacuri neprovocate, suferind răni și arsuri în urma exploziei unor dispozitive incendiare, în timp ce încercau să ţină sub control mulţimea.

Opinia ta contează. Comentează!