Jurnalul orei 17, 26 Februarie
Jurnalul orei 17:00 26 februarie 2024, 18:56 | 524

Prezentat de Vasile Luchianu

Un bărbat de 51 de ani a murit în urma unui accident rutier, sâmbătă seara, la ieșirea din satul Hâjdieni, raionul Glodeni. Șoferul s-a stins la locul întâmplării până a veni ambulanța.

Cea de-a zecea ediție a campaniei Jurnal TV „Păstrați iubirea, păstrați!” și-a aflat câștigătorii în cadrul unui eveniment organizat sâmbătă, la Grădina Botanică din Chișinău. Mai multe cupluri s-au ales cu premii precum cine romantice sau abonamente la piscină. Cei mai norocoși îndrăgostiți vor avea parte de un weekend gratuit la un complex turistic. La finalul evenimentului, cuplurile au agățat simbolic câte un lacăt la inima instalată de Jurnal TV în parcul din Grădina Botanică.

Aproape jumătate dintre asistenți personali din Chișinău, care se află la evidența Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului, au rămas fără 50 la sută din salariu. Anunțul a fost făcut astăzi de către șefa Direcției, Tatiana Oboroc, în cadrul ședinței primăriei. Potrivit ei, alți peste 100 de asistenți vor rămâne fără un sfert din leafă. Se întâmplă în condițiile în care cei 630 de asistenți personali din Chișinău primesc salarii de circa 3100 de lei. Ieri, mai mulți dintre ei au protestat în centrul capitalei, indignați de decizia municipalității de a le tăia din retribuții.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie