Jurnalul Sportiv, 15 August
Sport 15 august 2022, 22:51 | 505

Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto, o victorie obținută în trei seturi împotriva braziliencei Beatriz Maia Haddad. Grație acestui rezultat, Simona Halep, aflată în prezent pe locul 15 în lume, revine în top 10 WTA, după mai bine de un an, și va urca de luni direct pe locul 6.

Ultima etapă din Ligue 1, cea în care parizienii s-au impus, 5-2, contra celor de la Montpellier, a adus o fază în care în prim-plan au fost Kylian Mbappe și Leo Messi.Atacantul din Hexagon s-a enervat după ce Vitinha a preferat să-i paseze lui Leo Messi și nu a mai alergat în sprijinul acțiunii ofensive.Se pare însă că relația lui Kylian Mbappe cu starul argentinian este una bună. Nu la fel se poate spune însă și de relația francezului cu Neymar, care a devenit conform presei una din ce în ce mai rece în ultimele luni.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a dezvăluit că el și soția sa, Natalia, au decis să divorțeze, după 25 de ani de căsătorie. Zvonurile că Vitali și Natalia Klitschko nu mai sunt împreună au apărut de mai mult timp, însă ele au fost confirmate abia acum de către fostul mare pugilist ucrainean. Vitali Klitschko a precizat că el și soția sa trăiesc de mult timp în țări diferite. "Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Deja am decis să oficializăm (n.r. – divorțul). Aceasta este dorința ambelor părți. Avem o relație bună, ne respectăm, copiii sunt mari, iar viața continuă", a declarat, într-un interviu pentru Babel, Vitali Klitschko. Întrebat dacă inima lui este acum liberă, Vitali Klitschko a răspuns: "Este ocupată cu Kievul. Cum să nu te iubesc, Kievul meu?".

Real Madrid învins-o pe Almeria în prima etapă din La Liga. Madrilenii au obținut o victorie la limită, în ciuda dominației totale, 2-1. Real Madrid a fost surprinsă de Almeria în debutul jocului. Gazdele au deschis scorul surprinzător, în minutul 7, prin ”extrema” Ramazani, și au rezistat peste 50 de minute. Apoi, Realul s-a așezat în terenul advers și a pornit goana nebună după goluri. Nu s-a descurcat prea bine. Lucas Vazquez a adus egalarea în minutul 61, la capătul unei faze lucrate bine de Vinicius Junior. Golul victoriei a fost reușit de austriacul David Alaba, la prima atingere de balon, din lovitură liberă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie