Jurnalul orei 15, 6 Iulie
Jurnalul orei 15:00 6 iulie 2021, 17:45 | 950

Prezentat de Vasile Luchianu

Certificatele de vaccinare anti-COVID în format digital vor fi disponibile până la sfârșitul săptămânii curente. Potrivit Ministerului Sănătății, experții au găsit soluția tehnică pentru descărcarea documentului. Pentru a spori rata de vaccinare în rândul cetățenilor, duminică, în ziua scrutinului, vor activa toate punctele de imunizare, au precizat astăzi autoritățile din sănătate.

Finul lui Vladimir Plahotniuc, Dorin Damir, ar fi fost plasat ieri, imediat după reținere, în izolatorul Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, scrie presa de la Chișinău. Procurorii nu confirmă, dar nici nu infirmă acest lucru.

Germania a ridicat interdicţiile de intrare pe teritoriul său legate de pandemia de COVID -19 pentru rezidenţii din cinci ţări - Regatul Unit, Portugalia, India, Nepal și Rusia, relatează AFP. Măsura intră în vigoare miercuri. În același timp, guvernul de la Londra vrea să ridice restricțiile, din 19 iulie, iar autoritățile de la Moscova au anunțat 24 de mii de noi infectări. Centrele de vaccinare din Rusia sunt în continuare pustii.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie