Jurnalul orei 19, 14 Martie
Jurnalul orei 19:00 14 martie 2022, 20:53 | 1462

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Petrolul Brent se ieftinește pe piața internațională, dar în Moldova carburanții continuă să se scumpească. La miezul nopții urmează o nouă majorare de preț. Autoritățile ne asigură că avem benzină și motorină suficientă în țară și că nu este cazul să invadăm stațiile PECO.

Scumpirea carburanților generează, începând de astăzi, majorarea cu zece bani per kilometru a tarifelor în transportul de pe cursele raionale și inter-raionale. De data aceasta cei mai afectați sunt oamenii de la sate.

Luptele și distrugerea infrastructurii de către invadatorii ruși continuă în Ucraina. Negocierile de astăzi s-au întrerupt, urmând a fi reluate mâine. În paralel, Moscova amenință că va intensifica atacurile asupra orașelor ucrainene mari, iar Vladimir Zelensi a mai cerut odată NATO să impună zonă de interdicție aeriană deasupra Ucrainei.

Bloggerii și vedetele din Rusia au scăldat în lacrimi rețeaua de socializare Instagram pe care autoritățile ruse au decis să o închidă. Structurile represive ale puterii de la Moscova o acuză că a răspândit apeluri la violenţă în legătură cu invazia asupra Ucrainei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie