Meteo, 12 Septembrie
Meteo 12 septembrie 2022, 21:32 | 604

Prezentat de Felicia Jenunchi

Maxime de pana la 29 de grade se vor inregistra in aceasta saptamana, spre sfarsitul saptamanii meteorologii au prognozat ploi. Marti maximele vor oscila intre 17 si 19 grade, cerul va fi variabil in toate localitatile republicii. 17 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometru va cobori pana la 10 grade. In localitatile nordice maximele vor oscila intre 14 si 15 grade, iar minimile vor cobori pana la 7-8 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 19 grade, noaptea vor fi 12 grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. 24 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova si va in mare parte insorit. Cate 22 de grade se vor atesta la Timisoara si la Constanta, iar cerul va fi variabil. 17 grade anunta meterorologii pentru orasele Iasi si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Cate 23 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid, vor fi averse. Cu un grad mai rece va fi la Londra. La Paris va fi innorat. 22 de grade se vor inregistra la Amsterdam. La Roma va fi insorit cu 31 de grade. Partial innorat va fi la Viena. La Budapesta se vor atesta 24 de grade. La Varsovia meteolologii anunta 20 de grade. Va ploua la Sofia, Istanbul si Kiev. 30 de grade se vor atesta la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie