Meteo, 16 Septembrie
Meteo 16 septembrie 2022, 21:48 | 809

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata maximele termice se vor situa intre 20 si 26 de grade Celsius si sunt prognozate ploi sau furtuni insotite de descarcari electrice in toate localitatile. 23 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 15 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la 19 grade Celsius, noaptea se vor inregistra minime de 12-13 grade. In cele sudice maximele nu vor depasi 26 de grade, vor fi 17 grade pe timp de noapte.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. 29 de grade se vor inregistra la București. Cate 23 de grade anunta meterologii pentru Iasi si Brasov. Cerul va fi variabil la Constanta. Va ploua la Cluj, vor fi 17 grade, cu un grad mai cald va fi la Timisoara unde sunt prognozate precipitatii.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Cate 28 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. La Londra si la Paris se prevede cer variabil, cu maxime de pana la 17 grade. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam. La Roma vor fi furtuni insotite de descarcari elecrice. 15 grade se vor inregistra la Viena. La Berlin sunt asteptate precipitatii. Va ploua la Sofia si la Kiev. Insorit va fi la Istanbul, Ankara si Atena.

Opinia ta contează. Comentează!