Meteo, 16 Aprilie
Meteo 16 aprilie 2024, 21:36 | 226

Prezentat de Felicia Jenunchi

Vremea se raceste treptat de maine, 17 aprilie. Sunt asteptate temperaturi de pana la plus 21 de grade ziua, pe timp de noapte minimele vor cobori pana la plus 8 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta o zi cu ploi in localitatile nordice si cele de centru si averse insotite de descarcari electrice in orasele din sudul republicii. Plus 18 de grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 11 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. In capitala se vor inregistra maxime de pana la plus 25 de grade, sunt asteptate furtuni insotite de descarcari electrice. Va ploua la Cluj, Brasov si Craiova. Precipitatii sunt asteptate la Iasi si Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 26 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 23 la Madrid. Meteorologii anunta averse la Londra, cu temperaturi de pana la plus 11 grade Celsius. Precipitatii vor fi la Paris si Amsterdam, maximele nu vor depasi plus 11 si plus 9 grade. 20 de grade se vor inregistra la Roma. Innorat va fi la Viena, partial innorat la Berlin. Sunt asteptate ploi la Kiev. La Atena va fi in mare parte innorat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie