Patrula Jurnal TV, 31 Octombrie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Vameșii de pe Aeroportul Internațional Chișinău au intrat, se pare, într-un scandal. Aceștia au reținut-o pe o vestită violonistă, Alexandra Conunova, care urma să ajungă în Rusia, la concerte programate. Femeia avea cu ea și o vioară Stradivarius, cu acte în regulă. Vioara a fost ridicată, iar pe numele artistei a fost pornit un proces de urmărire penală. Ofiterii spun că artista a încălcat legea când a încercat să iasă din țară cu o vioară Stradivarius, fără a deține o autorizație eliberată de Ministerul Culturii. Ministrul consideră că vameșii au exagerat.

A trecut mai bine de un an de când Adrian Glijin a fost răpit și reținut de către structurile ilegale de la Tiraspol. De atunci, familia nu cunoaște nimic despre starea acestuia, nici măcar dacă este în viață. În semn de sprijin, Asociația ”Promo-LEX” împreună cu mama lui Adrian, Vera Glijin, au lansat campania ”Arătați-l viu”. ”Dosarul este unul politic, iar administrația de la Tiraspol îl folosește ca monedă de schimb”, a declarat avocatul Vadim Vieru.

Fiecare secundă contează atunci când pompierii trebuie să salveze o viață sau să stingă un incendiu. De multe ori însă timpul prețios este pierdut din cauza unor cetățeni, care parchează mașinile acolo, unde le place. Pentru a-i pune la punct pe șoferii obraznici, salvatorii și polițiștii au pornit campania „Fii responsabil - Salvează o viață”.

Opinia ta contează. Comentează!