Evenimente memorabile la Attico Terace & Restaurant
Advertorial 1 februarie 2023, 22:28 | 1855

Evenimentele, fie zile de naștere, cumetrii sau alte petreceri private, trebuie organizate minuțios, la cel mai înalt nivel. În acest sens, restaurantul Attico este alegerea perfectă.

Evenimentele devin cu adevărat memorabile dacă sunt organizate la Attico Terace & Restaurant. Într-o ambianță de poveste și cu un meniu variat, ce satisface orice preferință culinară din bucătăria europeană, Attico vă pune la dispoziție o sală de banchet cu o priveliște panoramică deosebită și cu o capacitate maximă de 100 de persoane.

Decorul sălii este unul primitor, fastuos, care va da ton sărbătorii dumneavoastră. Acesta poate fi adaptat și personalizat conform preferințelor. Sală de banchet este dotată cu un ring de dans spațios, iar personalul amabil vă va asigura confortul necesar pe parcursul întregului eveniment.

Attico Terace & Restaurant este situat într-o zonă liniștită, pitorească, cu vedere panoramică spre pădure, pe strada Nicolae Dimo, 32. Fă-ți sărbătoarea una cu adevărat memorabilă împreună cu Attico Terace & Restaurant. Pentru detalii și rezervări, nu ezitați să ne sunați la 068 454 555.

Opinia ta contează. Comentează!