Jurnalul orei 17, 7 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 7 octombrie 2022, 21:49 | 914

Prezentat de Vasile Luchianu

În viața de familie, cel mai important lucru este înțelegerea. Asta spune interpretul de muzică populară Ioan Paulencu și avem motive să-l credem. Recent, el și soția sa au sărbătorit 60 de ani de căsnicie! Soții afirmă că au trecut prin multe greutăți, dar niciodată nu au renunțaț unul la altul.

Cel de-al doilea summit al Comunității Politice Europene va avea loc în Republica Moldova. În primăvara 2023, la Chișinău vor veni 44 de lideri europeni. Anunțul a fost făcut de către președintele Maia Sandu la încheierea primei reuniuni a acestei noi structuri europene, care a avut loc la Praga.

Fostul șef al Serviciului de Informații și Securitate, Vasile Botnari, singurul condamnat în dosarul profesorilor turci expulzați din Republica Moldova, a prezentat astăzi Curții de Apel Chișinău o solicitare mai neobișnuită. Soția lui Botnari, deși nu are nicio calitate procesuală în dosar, a cerut ca ședința să fie amânată, deoarece vrea și ea să participe la proces. Cererea a fost respinsă de judecători, fără să fie examinată. Ședința nu a avut însă loc, deoarece a lipsit, motivat, avocatul soției unuia dintre profesorii turci.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie