Meteo, 1 August
Meteo 1 august 2023, 20:36 | 293

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri sunt asteptate maxime de pana la plus 34 de grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la plus 14 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Plus 32 de grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 17, vantul va sufla din nord-vest cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 29 plus 30 de grade, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 33 și plus 34 de grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 34 de grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. Meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice sau averse la Iasi, Cluj si Brasov. 32 de grade vor fi la Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 29 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 37 la Madrid. La Londra, Paris si Amsterdam meteorologii anunta ploi, se vor inregistra maxime de plus 20 si plus 23 de grade. 32 de grade vor fi la Roma. Se prevede cer variabil la Viena, averse la Berlin. La Varșovia se vor inregistra plus 24 grade. La Atena vor fi plus 35. La Kiev sunt asteptate furtuni.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie