Jurnalul orei 15, 18 Iunie
Jurnalul orei 15:00 18 iunie 2021, 18:46 | 1055

Prezentat de Eugenia Apostu

După aproape jumătate de an de la moartea tânărului de 25 de ani din satul Vărvăreuca, raionul Florești, dosarul a ajuns pe masa judecătorilor. În ianuarie, băiatul a fost lovit puternic în cap cu o bară de la haltere într-o benzinărie. A zăcut o săptămână în comă și a murit la spital. Între timp, agresorul de 28 de ani, care era beat în momentul atacului și are antecedente penale, a fost plasat în arest la domiciliu.

În loc să-i ducă la destinație, au ajuns la spital. I s-a întâmplat unui bărbat de 38 de ani și unei tinere de 20 de ani din raionul Hâncești, care s-au ales cu mai multe traumatisme, după ce taxiul în care se aflau s-a răsturnat și a ajuns într-un șanț.

Emoții mari la sfârșitul sesiunii de bacalaureat. Astăzi a avut loc ultima probă de Bacalaureat, la una dintre cele opt discipline la alegere. Majoritatea a optat pentru geografie sau chimie. Au fost și tineri, care și-au încercat puterile la fizică și matematică. Echipa noastră de filmare a mers să vadă cum absolvenții unui liceu din Chișinău au dat bătălia finală.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie