Jurnalul orei 15, 26 Octombrie
Jurnalul orei 15:00 26 octombrie 2023, 16:21 | 633

Prezentat de Călin Jucovschi

Alianța Nord-Atlantică își reconfirmă susținerea pentru Republica Moldova și îi cere Rusiei să-și retragă trupele de pe teritoriul țării noastre. De asemenea, aliații își întăresc relațiile cu autoritățile de la Chișinău în aceste „vremuri complicate”. Declarațiile au fost făcute de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Bruxelles, în cadrul unei conferințe de presă comune cu premierul Dorin Recean.

Încă o persoană, învinuită de escrocherie și spălare de bani în dosarul numit generic „Frauda Bancară”, a fost reținută de ofițerii Centrului Național Anticorupție. Responsabilii de la CNA nu au divulgat numele și funcția deținută de această persoană.

Ședința de judecată în dosarul celor șapte indivizi, care urmau să provoace dezordini în masă în timpul protestelor organizate de Partidul Șor, declarat neconstituțional, a fost amânată pentru data de 3 noiembrie. Anterior, procurorul de caz a prezentat în instanță mai multe probele din dosar. Avocații celor șapte consideră că aceste probe nu sunt suficiente pentru a demonstra vinovăția clienților lor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie