Meteo, 29 Martie
Meteo 29 martie 2023, 20:51 | 310

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 3 si plus 8 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la minus 5 grade. Meteorologii anunta cer noros in toate localitatile republicii, nu sunt prognozate precipitatii. Plus 6 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi minus 2, vantul va sufla din nord-vest cu pana la 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 3 si plus 4 grade, iar minimile vor indica minus 4, minus 5 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 8 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la zero grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 14 grade se vor inregistra la Bucuresti, se prevede cer variabil. Plus 11 grade se vor atesta in orasele Iasi, Cluj si Constanta si va fi partial innorat. Plus 15 grade se vor atesta la Craiova, plus 16 la Timisoara.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 21 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 24 la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 15, plus 18 si respectiv plus 14 grade. Maxime de plus 19 grade se vor inregistra la Roma si va fi partial innorat. Va ploua la Viena, iar la Berlin sunt prognozate precipitatii. Insorit va fi la Atena. Plus 6 grade anunta meteorlogii pentru Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie