Meteo, 8 Februarie
Meteo 8 februarie 2024, 20:05 | 296

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, maximele termice se vor situa intre plus 14 si plus 18 grade Celsius, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus doua grade in nordul tarii. Se prevede cer noros, fara precipitatii. Plus 16 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana plus 5. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus 14 si plus 15 grade, in cele sudice vor fi plus 17, plus 18 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Temperaturi de pana la plus 18 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi in mare parte innorat. 16 grade vor indica termometrele la Timisoara si la Constanta. Innorat va fi la Cluj.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 16 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 11 la Madrid. Meteorologii anunta ploi in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu plus 12, plus 13 grade Celsius. Innorat va fi la Roma. Termometrele vor indica plus 11 grade la Viena si plus 6 la Berlin. Plus 3 grade se vor inregistra la Varsovia. Zero grade vor fi la Kiev, plus 18 la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie