Memorandum între MAI și Primărie
Politic 5 septembrie 2019, 15:49 | 2572

Un memorandum de colaborare a fost semnat astăzi între Ministerul de Interne și Primăria municipiului Chișinău. Acest lucru se face pentru a ”realiza o cooperare loială dintre instituțiile centrale și cele locale”, a subliniat ministrul Andrei Năstase. Documentul prevede soluționarea problemelor stringente ale orașului, printre care și siguranța rutieră.

Este primul memorandum semnat între Ministerul de Interne și Primăria Chișinăului, a precizat Andrei Năstase. Potrivit semnatarilor, urmează să fie realizat un schimb constant de informații între instituții, pentru a interveni rapid și eficient în soluționarea problemelor. De asemenea, urmează să fie elaborate măsuri comune privind combaterea construcțiilor ilegale, dar și a comerțului stradal.

Întrebat de jurnaliști de ce mai era nevoie de acest memorandum, odată ce Poliția Municipală oricum e în subordinea Ministerului de Interne, Andrei Năstase a spus că documentul a fost semnat pentru a ”realiza o cooperare loială dintre instituțiile centrale și cele locale”. 

Opinia ta contează. Comentează!