Jurnalul orei 15, 30 Martie
Jurnalul orei 15:00 30 martie 2022, 21:24 | 1007

Prezentat de Adrian Prodan

Procuratura Anticorupție a oferit astăzi amănunte privind perchezițiile efectuate ieri, 29 martie, la patru imobile ale fostului director al Serviciului de Informații și Securitate, Vasile Botnari, bănuit de îmbogățire ilicită. Perchezițiile au avut loc și într-un automobil. Au fost ridicate mai multe documente, un telefon mobil și un iPod.

Suma pe care o păstrează în bancă președintele Maia Sandu s-a micșorat, în 2021. De când a devenit șef al statului, Maia Sandu nu și-a cumpărat vreo casă sau mașină, dar nici nu le-a vândut pe care le deținea.

Numărul victimelor atacului rusesc din Nikolaev crește. Cel puțin 14 oameni au murit și 34 au fost răniți, după ce proiectile rusești au străbătut clădirea administrativă a regiunii. Anunțul a fost făcut de salvatorii ucraineni. Deși rușii au anunțat, după negocierile de marți, că se retrag din regiunea Kievului, noaptea trecută s-au dat lupte grele în suburbiile din nord-vestul și nord-estul orașului. De asemenea, ocupanții ruși au continuat să bombardeze orașul Cernigov. Astăzi, purtătorul de cuvânt al Președinției ruse, Dmitrii Peskov a declarat că „Kremlinul s-a răzgândit în privința negocierilor de pace” și că discuțiile de la Istanbul nu au dus la „nimic promițător”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie