Harunjen, declaraţii la Jurnal TV
Politic 9 iulie 2019, 20:49 | 2562

Eduard Harunjen se mandreste cu un singur lucru - a indeplinit visul de ani de zile al procurorilor atunci cand a mutat sediul Procuraturii Generale de pe strada Banulescu-Bodoni pe bulevardul Stefan cel Mare. „Aceasta a fost cea mai mare realizare a mea”, a declarat Harunjen intr-o interventie telefonica la editia de aseara a emisiunii "Ora expertizei" de la postul nostru de televiziune. Harunjen a comentat si demersul deputatilor privind demiterea lui din functia de procuror general.

Harunjen crede că problema demiterii lui din funcție este mult mai complexă.

Eduard Harunjen a declarat că cea mai mare realizare a sa, în cei trei ani de activitate, este mutarea sediului Procuraturii de pe strada Bănulescu-Bodoni pe bulevardul Ştefan cel Mare.

Eduard Harunjen a mai declarat că, potrivit legii, el este responsabil de managementul general al Procuraturii şi nu se implică în activitatea subalternilor. Întrebat dacă fostul şef al PD figurează în vreun dosar deschis la Procuratura Generală, Harunjen a răspuns că Vladimir Plahotniuc nu are nicio calitate procesuală la Procuratură. 

Opinia ta contează. Comentează!