Meteo, 24 Ianuarie
Meteo 24 ianuarie 2023, 20:20 | 366

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru miercuri, 25 ianuarie, maximele vor oscila intre zero si plus 5 grade. Se asteapta vreme mohorata, cerul va fi noros in toate localitatile republicii, meteorologii nu au anuntat precipitatii. Plus 3 grade se vor inregistra la Chisinau pe timp de zi, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus unu, vantul nord-estic va sufla cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre zero si plus un grad, in cele sudice acestea se vor situa intre plus 4 si plus 5 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 3 grade se vor atesta la Bucuresti si la Craiova, se prevede cer noros. Vor fi plus 4 grade in orasele Cluj, Timisoara si Constanta. Maxime de minus un grad sunt asteptate la Iasi.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. plus 12 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 11 si va fi insorit. Precipitatii sunt prognozate la Londra cu maxime de plus 6 grade. Se prevede cer variabil la Paris si Amsterdam, valorile maxime vor oscila intre plus 2 si plus 3 grade celsius. Plus 13 grade se vor atesta la Roma. In mare parte innorat va fi la Berlin. Maximele nu vor depasi un grad la Varsovia. Precipitatii sunt prognozate la Atena. Partial innorat va fi la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie