Meteo, 4 August
Meteo 4 august 2023, 20:07 | 248

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 5 august, maximele termice se vor situa intre plus 34 si plus 38 de grade Celsius, se prevede cer variabil in toate localitatile republicii. Plus 36 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 20 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu rafale de pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 35 de grade, noaptea minimele se vor situa intre plus 17 si plus 18 grade. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 38 de grade Celsius, vor fi plus 20, plus 22 de grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 36 de grade se vor inregistra la București si Craiova si va fi insorit. La Timisoara meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice. Plus 30 de grade se vor atesta la Brasov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 35 de grade vor fi la Lisabona, plus 34 la Madrid. La Londra si Amsterdam meteorologii anunta ploi, cu plus 27 si plus 18 grade. Precipitatii sunt prognozate la Paris. 29 de grade se vor inregistra la Roma. Precipitatii sunt asteptate la Viena, innorat va fi la Berlin. Plus 21 de grade vor fi sambata la Varsovia. Insorit va fi la Kiev si la Atena, cu plus 34 si plus 36 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie