Image-Description
Un nou protest este anunţat de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei; „Nu plecăm până nu plecaţi!”
Externe 11 august 2018, 17:40 | 2482

Un nou protest este anunţat, pe Facebook, pentru astăzi, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei, evenimentul fiind intitulat ”Nu plecăm până nu plecaţi!”.

Un nou protest are loc sâmbătă în Piaţa Victoriei din București, unde sunt deja câteva zeci de persoane. Manifestaţia nu a fost lipsită de incidente, o persoană urmând să fie dusă la secţia de poliţie după ce câţiva protestatari au tras de gardurile montate de forţele de ordine, scrie digi24.ro.

Protestul a început încă de dimineaţă.

La un moment dat au existat şi incidente între protestatari şi jandarmi. Când forţele de ordine au început să monteze garduri de protecţie în jurul manifestanţilor, câţiva dintre aceştia au început să le dărâme, trăgând de ele. Jandarmii au intervenit, punându-l la pământ pe unul dintre ei, care va fi dus la secţia de poliţie pentru indentificare şi pentru a fi luate măsurile care se impun.

Pe tot parcursul acestor incidente, protestatarii din Piaţa Victoriei le-au strigat jandarmilor „Criminalilor” şi „Hoţilor”.

Zeci de mii de persoane au participat, vineri, în Piaţa Victoriei, la mitingul diasporei, pe parcursul căruia au existat mai multe incidente între protestatari şi jandarmi, care au culminat cu evacuarea în forţă a pieţei.

Opinia ta contează. Comentează!