Jurnalul orei 19, 27 Februarie
Jurnalul orei 19:00 27 februarie 2024, 20:09 | 720

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Zeci de călători au făcut cale întoarsă de la autogările din Chișinău, dar și din alte localități. Majoritatea microbuzelor și autobuzelor nu a ieșit astăzi pe linie. Protestul transportatorilor ar urma să continue până joi, inclusiv. Călătorii sunt indignați că nu pot ajunge acasă.

Regimul de la Tiraspol neagă informațiile potrivit cărora, la un congres al „aleșilor locali de toate nivelurile”, programat pentru ziua de mâine, aceștia vor cere Rusiei anexarea regiunii transnistrene. Cine dintre reprezentanții grupării separatiste a venit cu precizări, vă spunem imediat!

Trimiterea de trupe occidentale terestre în Ucraina nu ar trebui exclusă în viitor. Declarația a fost făcută de preşedintele Franței, Emmanuel Macron, la finalul unei conferinţe internaţionale, care a avut loc la Paris. Ce a spus liderul de la Élysée despre Republica Moldova, aflați la știri.

Noi discuții la sediul Ministerului Agriculturii privind problemele fermierilor. Aceștia cer un alt mecanism de creditare cu un plafon de două milioane de lei și o perioadă de grație de un an. Agricultorii spun că de această sumă trebuie să beneficieze toți fermierii micro și mici.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie