Jurnalul orei 17, 7 Decembrie
Jurnalul orei 17:00 7 decembrie 2021, 18:54 | 1504

Prezentat de Vasile Luchianu

Candidatul pentru Primăria Bălți din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandr Nesterovschi, se retrage din cel de-al doilea tur de scrutin ce urmează să fie organizat la Bălți. El a făcut anunțul, cu puțin timp în urmă, pe pagina sa de Facebook.

Fostului premier Vlad Filat nu i-a fost încălcată prezumția nevinovăției în cadrul ședinței Parlamentului din 2015, atunci când i-a fost ridicată imunitatea. Este hotărârea Curții Europene a Drepturilor Omului, publicată marți, 7 decembrie.

Pumni și amenințări astăzi la Necropola de animale din Chișinău, acolo unde au venit, pentru un control, inspectorii ANSA și responsabilii de la primărie. Directorul instituției s-a arătat deranjat de prezența presei, mai ales după ce au fost descoperite numeroase abateri. Apărătorii drepturilor animalelor ne-au comunicat că, lunar, acolo mor, în chinuri groaznice, zeci de animale. De norme sanitare nici vorbă, iar de jur împrejur sunt numai oase și câini morți. Asta în timp ce, pentru 2022, Necropola a cerut aproape 9 milioane de lei din bugetul Primăriei. Imediat ce au zărit camera de filmare, inspectorii au decis că astăzi nu este o zi potrivită pentru verificări și au plecat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie