Jurnalul orei 17, 14 Ianuarie
Jurnalul orei 17:00 14 ianuarie 2022, 18:11 | 805

Prezentat de Eugenia Apostu

Liderul Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, fostul deputat PD, Veaceslav Nedelea și al treilea figurant Elena Baraboi au fost duși astăzi în fața magistraților. Procurorii au solicitat arest preventiv în izolator pentru Costiuc și Nedelea, iar pentru femeia reținută au cerut arest la domiciliu. Potrivit procurorilor, cele trei persoane reținute ar fi acționat în interesele unui grup organizat și ar fi participat la tranzacții fictive.

Un grup de lituanieni a intentat o acţiune în justiţie împotriva fostului lider sovietic, Mihail Gorbaciov. Acesta este acuzat de crime împotriva independenţei Lituaniei, în timpul sângerosului atac al armatei ruse din 13 ianuarie 1991, informează AFP. În 2019, un tribunal lituanian a condamnat zeci de responsabili din perioada sovietică pentru crime de război, însă procurorii au refuzat să-l ancheteze pe Mihail Gorbaciov, astăzi în vârstă de 90 de ani.

A încercat 15 ani să conceapă un copil, dar i-a reușit abia după fertilizarea in vitro. După naștere, medicii au anunțat-o pe femeie că fata ei are sindromul Down... Este istoria impresionantă a unei alte eroine a proiectului "Femeile vorbesc", cu Adrian Prodan. Un interviu cu Ala Burlaca urmăriți duminică, de la ora 18:00, la "Femeile vorbesc".

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie