Jurnalul orei 15, 4 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 4 decembrie 2023, 17:58 | 507

Prezentat de Vasile Luchianu

Politicianul pro-rus Alexandr Kalinin, liderul Partidului Regiunilor din Republica Moldova, a fost citat pentru audieri la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Republica Moldova este pregătiră pentru sezonul rece - toți consumatorii vor avea curent, căldură și gaze la prețuri stabile. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Energiei, Victor Parlicov, în cadrul unei conferințe de presă. Potrivit acestuia, stocurile de gaze sunt suficiente pentru a asigura consumul până la sfârșitul lunii februarie. „Oamenii pot fi liniștiți”, a declarat Parlicov.

Problema microfinanțării și introducerea posibilității concesionării TVA-ului pentru agricultori au fost abordate astăzi de către un grup de protestatari și președintele Comisiei parlamentare pentru agricultură, Alexandr Trubca. Fermierii spun că nu aveau mari așteptări de la această discuție, fiind conștienți că posibilitățile legislativului sunt aici limitate. Problema urmează a fi examinată în după amiaza zilei cu președintele Maia Sandu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie