Coregrafia videoclipului, intitulat "Ghost Light", a fost creat în scopuri caritabile de Joanna DeFelice şi de iubita lui Jagger, Melanie Hamrick. Balerinii fac piruete prin locuri închise de pandemia de COVID-19, precum Covent Garden de Londres, Teatrul Royal Ballet sau Teatrul Abbey din Dublin. Alte locuri emblematice din capitala britanică în care dansează artiştii sunt Teatrul Apollo din Shaftesbury Avenue şi Shakespeare Theatre Globe, situat în apropierea Tate Gallery şi Teatrului Naţional. Proiectul, potrivit responsabililor, este destinat strângerii de fonduri pentru "Acting for Others", o reţea de ONG-uri care strânge fonduri pentru angajaţii din teatre.

Ţinând cont de restricţiile impuse de măsurile de izolare în timpul pandemiei, videoclipul a fost realizat "de la distanţă" de DeFelice şi Hamrick, care au beneficiat de reprezentaţia solistei de la Royal Ballet, Meaghan Grace Hinkis. Anul trecut, Melanie Hamrick a prezentat la New York spectacolul "Porte Rouge", în care a îmbinat baletul cu universul trupei The Rolling Stones, folosindu piese celebre printre care "Sympathy for the Devil'.

Legendara trupă britanică de rock a lansat în aprilie "Living in a Ghost Town", primul cântec din 2012, compus în perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus, scrie AGERPRES