Meteo, 24 Octombrie
Meteo 24 octombrie 2022, 22:34 | 730

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sunt Felicia Jenunchi și va prezint meteo. In aceasta saptamana valorile maximele se vor situa intre 19 si 23 de grade. Marti temperaturile vor oscila intre 16 si 21 de grade, se prevede cer noros in localitatile centrale si cele sudice, in localiatile nordice meteorologii anunta ploi slabe. 19 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 9 grade. In orasele nordice maximele vor oscila intre 16 si 17 grade, iar minimile vor indica 6-7 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 21 de grade, noaptea vor fi 11 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. 26 de grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova. Precipitatii sunt prognozate la Iasi si Cluj, averse vor fi la Brasov. 21 de grade anunta meteorologii pentru orasele Timisoara si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. 22 de grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid 23. Se prevede cer variabil la Londra si la Paris, vor fi 18, si respectiv 20 de grade. 16 grade cu precipitatii vor fi la Amsterdam. In mare parte insorit va fi la Roma si la Viena, cu 26 si respectiv 19 grade. Averse sunt prognozate la Berlin. La Varsovia meteolologii anunta ploi maxime de 17 grade. Insorit va fi la Ankara si Atena. Va ploua marti la Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie