Jurnalul orei 19, 5 Februarie
Jurnalul orei 19:00 5 februarie 2024, 21:19 | 529

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Doi din cei șase candidați pentru șefia Procuraturii Generale au fost excluși din concurs la etapa de interviu. Decizia a fost luată astăzi de Consiliul Superior al Procurorilor.

2. Tot mai multe cazuri de gripă și infecții respiratorii acute sunt înregistrate în capitală. Autoritățile municipale dau alarma și spun că medicii lucrează la capacitate maximă, iar numărul de paturi în mai multe spitale din capitală este limitat.

3. Pe parcursul anului trecut, starea de lucruri în presa din Republica Moldova s-a îmbunătățit ușor comparativ cu anii precedenți. Cu toate acestea, mass-media de aici rămâne afectată de probleme grave, precum contextul politic, cel social și economic. Unde apar constatările, vă spunem la știri!

4. Taylor Swift a intrat în istorie după ce a câștigat aseară, pentru a patra oară, trofeul la categoria „Albumul anului”, stabilind un record. S-a întâmplat în orașul Los Angeles, la cea de-a 66-a ediție a premiilor Grammy. De altfel, femeile au fost marile câştigătoare ale galei din 2024.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie