Patrula Jurnal TV, 22 Octombrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Polițiștii au reținut un grup format din trei bărbați și o femeie, care a pus la cale o schemă de șantaj, exact ca în filmele de acțiune. Cei patru l-au amenințat pe un bărbat cu moartea, dacă nu le transmite... o sută de mii de lei!

14 cetățeni moldoveni au fost reținuți în Cehia, fiind suspectați de implicare în producerea clandestină a țigărilor. Aceștia făceau parte dintr-un grup infracțional, care a provocat pagube de 120 de milioane de euro bugetului Uniunii Europene, notează procurorii de la Chișinău.Oamenii legii au descins cu percheziții la domiciliile din Republica Moldova ale celor vizați în dosar. Au fost găsite mii de euro și alte probe relevante.

Un angajat al Ambasadei Rusiei la Chișinău, care a fost anterior expulzat din Republica Moldova, este acuzat că i-ar fi hărțuit sexual pe copiii altor trei angajați ai ambasadei.Membrii familiilor victimelor au depus o plângere la Procuratura Generală a Rusiei, reclamând că angajatul misiunii diplomatice, Eduard Osecikin, ar fi acționat chiar pe teritoriul ambasadei din Chișinău. Cel vizat în reclamație a fost expulzat în luna august, împreună cu alți 40 de angajați ai Ambasadei ruse, după ce Jurnal TV a publicat o anchetă despre o rețea rusă de spionaj, în care erau implicați și angajații misiunii diplomatice respective.

Opinia ta contează. Comentează!