Patrula Jurnal TV, 26 Decembrie
Patrula Jurnal TV 26 decembrie 2021, 21:35 | 1176

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Poliția l-a încătușat pe un funcționar public de la Dereneu, raionul Călărași. Bărbatul în vârstă de 62 de ani este suspectat că l-a ucis pe paznicul iazului, pe care îl are în proprietate. Potrivit unui comunicat al poliției, funcționarul ar fi încercat să ascundă urmele crimei.

Un procuror din Drochia ar fi urcat beat la volan și a provocat un accident rutier. Pentru a scăpa de pedeapsă, acesta ar fi vorbit cu medicii să preleve sânge de la un alt om. Mai mulți angajați ai Spitalului raional Nisporeni sunt acum cercetați penal.

14 persoane au fost reținute pentru organizarea unei scheme de corupție la eliberarea actelor cadastrale. Ofițerii CNA au descins la Agenția Servicii Publice, dar și la domiciliile persoanelor implicate. Potrivit Centrului Național Anticorupție, organizatorul schemei facilita eliberarea actelor permisive pentru cumpărarea-vânzarea imobilelor, eludând procedura legală de programare prealabilă și pretinzând de la clienți sume ilicite pentru a corupe angajații ASP.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie