Image-Description
Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost pusă sub învinuire; Procurorii cer arest pentru 30 de zile
Justiţie 23 iulie 2022, 13:40 | 1048

Deputata Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber, a fost pusă sub învinuire pe două capete de acuzare. Aceasta este bănuită de acceptarea cu bună știință a finanțării Partidului Politic „Șor” din partea unui grup criminal organizat, precum și pentru falsificarea raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „Șor” pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.

Procurorii anticoruptie au înregistrat demersul de aplicare a măsurii preventive sub forma de arest preventiv pe un termen de 30 zile, care se va examina de magistrații Judecătoriei Chișinău cu sediul Ciocana. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de către procurorul responsabil de comunicare din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Amintim că joi, pe 21 iulie, Parlamentul a votat pentru ridicarea imunității parlamentare a Marinei Tauber, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a solicitat în plenul Parlamentului acest lucru.

Opinia ta contează. Comentează!