„TORO CENTER”, viitorul nucleu urban al Chișinăului, și-a deschis larg porțile pentru a redefini conceptul de lifestyle modern
Advertorial 2 noiembrie 2022, 15:18 | 2167

În ultima duminică din octombrie a avut loc evenimentul de lansare al primului complex multifuncțional din Moldova, Toro Center, care propune o experiență inedită de trai, shopping, distracție și business.

Fondatorul centrului, dezvoltatorul imobiliar Lagmar, împreună cu biroul de arhitectură AB+Partners, au adus într-un singur loc toate funcționalitățile unei vieți moderne, confortabile, și au creat multiple oportunități pentru petrecerea timpului liber. Misiunea proiectanților a fost să dezvolte un întreg ecosistem multifuncțional atât pentru rezidenți, cât și pentru vizitatorii zonei. În cadrul centrului comercial Toro se regăsesc: gastromarket, farmacie, bancă, librărie, spa, sală de fitness, magazine ale brandurilor naționale și internaționale, restaurant, cafenea și, vedeta complexului, o terasă parc, amplasată la etajul trei.

Sute de vizitatori au fost prezenți la deschiderea oficială a centrului comercial. Organizatorii au pregătit o serie de surprize, printre care o tombola, premiul mare fiind o vacanță în Egipt. Invitata specială a evenimentului a fost prezentatoarea TV din România, Andreea Marin.

Centrul comercial Toro este situat în inelul central al orașului, pe strada Pantelimon Halippa nr. 6. Acesta dispune de o poziționare excelentă, cu deschidere stradală amplă, infrastructură și căi de acces moderne conectate cu punctele de interes major din oraș.

Opinia ta contează. Comentează!