„Cebotari – candidatul PD-ului pentru primăria Chișinău!? Pe timpuri era breaking news chiar și numele candidatului din cel mai îndepărtat sat din țară. Astăzi alesul chiar și pentru primăria generală a Chișinăului îi lasă pe toți rece. Partea bună e că vom vedea în sfârșit „susținerea” pe care o are PD-ul în Chișinău – ca până acum au tot apelat la „independenți”, fie ”susțineau necondiționat” candidatul proeuropean. Întrebarea este dacă Cebotari va depăși sau nu ”performanța” lui Babuc din 2015 – 2%…”, ironizează Litvinenco.

Presa de la Chișinău a scris, în acest weekend, că PDM l-ar putea propune pentru funcția de primar al municipiului Chișinău pe Vladimir Cebotari. Surse „demne de încredere” spun că acesta ar fi fost înaintat, zilele trecute, la ședința Organizației teritoriale Chișinău a Partidului Democrat.

Anterior, s-a vorbit că PDM îl va propune candidat la Primăria Chișinău pe fostul premier Pavel Filip, care a devenit între timp președinte al partidului, după ce Vladimir Plahotniuc a plecat în străinătate.